Yet Another Gin

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

En dansk gin, hvor enebær, citron, appelsin og koriander skaber grundlaget for Yet Anothers bud på en klassisk gin. En prisvenlig gin, med en formidable smag!

🔴 Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5744000150031 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Om Yet Another Gin

Yet Another Gin er en dansk gin med en formidabel smag. Her får du en prisvenlig god gin, hvor enebær, citron, appelsin og koriander skaber grundlaget for Yet Anothers bud på en klassisk gin. Du kan bruge den i din yndlings gin-drink lige som du ønsker. Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvordan denne gin kan bruges. Bestil i dag og smag den indenfor de kommende hverdage.

Brug Yet Another Gin i din foretrukne cocktail

Med den klassiske smag af gin i høj kvalitet, kan du bruge den i den klassiske gin and tonic eller andre lækre drinks eller cocktails efter ønske. Yet Another beskriver selv ginnen som “den gin, du aldrig vidste du manglede, den gin du ikke kan leve uden – det sande begreb af en all-around gin til dine cocktails.” Vores anbefaling til en frisk Gin og Tonic, hvor du kan smage de 4 botanicals i ginnen, er følgende:

  • 4 cl Yet Another Gin
  • 10 cl Double Dutch Indian Tonic
  • Masser af isterninger
  • En skive grape frugt, appelsin eller lime

Botanicals

Med 4 udvalgte botanicals har Yet Another sammensat sin gin, som en klassisk gin, du kan bruge til det hele. Citron og appelsin giver syrlighed imens korianderne giver en varme til den klassiske gin, hvor enebæret er i centrum. Du får altså her en god gin med særlige udvalgte smagsnuancer, som giver en høj kvalitet.

Prisvenlig gin

Vil du have en god gin uden at betale en formue? Så er Yet Another Gin det rette for dig. Her får du en gin til en god pris også selvom den ikke er på tilbud. Yet Another er et dansk spiritusbrand, som er lavet til alle med forkærlighed for noget godt til ganen. Du kan få inspiration til lækre drinks her eller blot blande den med din yndlings tonic.

Yderligere information

Mærke

Yet Another Gin

Alkoholprocent

37,5%

Antal botanicals

4

Anbefalede tonics

Double Dutch Indian Tonic

Anbefalede garnish

Appelsin, Grape frugt, Lime

Flaskestørrelse

700 ml

Flasker pr. kolli

6

Proptype

Skruelåg

Land

Danmark

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.