Elg Gin No. 1

279,00 kr.

En ekstremt prisvindende dansk gin fra et af Danmarks ældste destillerier. Elg Gin No. 1 indenholder enebær, korianderfrø og danske gulerødder og er en sand gin-perle.

✓ 1-3 dages leveringstid på lagervarer
✓ 5-7 dages leveringstid fra fjernlager
✓ Personlig kundeservice
✓ Fri fragt ved 599 DKK
✓ Afhent gratis i Odense C

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , Brand:

Beskrivelse

Om Elg Gin No. 1

Her får du en dansk krystalklar allround gin, som har vundet adskillige priser. Du er derfor sikker på at få en god gin i særklasse, når du vælger Elg Gin No. 1. Smagen i ginnen er domineret af enebær og suppleret med smagsnuancer af korianderfrø og danske gulerødder. De 3 smagsnuancer giver en helt særlig kombination, som ligger til grund for denne prisvindende gin.

Botanicals

De tre nøje udvalgte botanicals bliver alle destilleret forskelligt. Det gør de for at opnå det perfekte destillat med bedst mulig smag og duft. En gang om året i slutningen af juli bliver de danske gulerødder destilleret. Under destillationsprocessen af korianderfrøene bliver der fjernet mange uønskede smagskomponenter. På den måde opstår den helt rigtige smag til Elg Gin No. 1, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Brug Elg Gin No. 1 i din Gin and Tonic

Uanset om du foretrækker din gin rent eller i en cocktail, så kan du bruge Elg Gin No. 1. Med en alkoholsprocent på 47,2% kan du vælge at drikke den rent med en isterning, når du vil nyde en god dansk gin. Sådan får du mulighed for at smage alle smagsnuancerne uden at de bliver forstyrret af andre elementer. Hvis du foretrækker din gin i en GT eller andre drinks, er denne allround gin også særligt velegnet til det. Du får her vores anbefaling til en god GT:

  • 4 cl Elg Gin No. 1
  • 8 cl Fever-Tree Indian Tonic
  • Masser af is
  • Appelsin skiver for at give en sød smag

Prisvindende gin

Du får her en gin, som er særdeles prisvindende. Dobbelt guld på CWSA 2017, Silver Outstanding ved IWSC 2016 samt 2018 og Guld Outstanding ved IWSC i 2020. Det er blot nogle af de priser, som Elg Gin No. 1 har med sig. Du er derfor sikret en god gin i høj kvalitet.

Find andre prisvindende gin.

Historien bag

Elg Gin No. 1 er fremstillet på Stengården i Fredensborg på destilleriet Stone Grange. Destilleriet blev i 2009 etableret af Henrik Elsner, da han ville destillere fra sin egen vinproduktion. I dag fremstiller Stone Grange dog primært denne Elg Gin. Henrik Elsner bedre kendt som “Elg” har virke som både gastronom, kemiker og dansk vinavler. Kombinationen af disse tre fagligheder gør, at han har formået at skabe en god, dansk og prisvindende gin.

Faktisk er destilleriet blandt de ældste i Danmark og hvor det tidligere stod på Absinth, Aquavit og Brandy er fokus nu på den fantastiske Elg Gin.

Priser og udmærkelser

Elg Gin No. 1 har blandt andet vundet dobbelt guld på CWSA i 2017, Silver Outstanding ved IWSC i 2016 og igen i 2018 og selvfølgelig også Guld, med udmærkelsen “Outstanding” ved IWSC i 2020.
Elg Gin No. 1 priser

Yderligere information

Mærke

Elg Spirits

Alkoholprocent

47,2%

Antal botanicals

3

Anbefalede tonics

Fever-Tree Indian Tonic

Anbefalede garnish

Appelsin

Flaskestørrelse

500 ml, 700 ml

Flasker pr. kolli

6

Proptype

Plastik

Land

Danmark

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.