Viser alle 6 resultater

Hvis du elsker gin og evt. hindbær eller jordbær, men er træt af den samme gamle gin farve, eller mangel på samme, så er pink gin lige noget for dig. Pink gin er en type gin, der er lyserød i farven. Den laves ved at tilsætte en pinkfarvet ingrediens, f.eks. hindbær eller jordbær, til ginen. Det er disse røde bær, der giver ginnen den flotte lyserøde farve.

Pink gin kan nydes alene eller blandes i andre drinks eller cocktails. Mange forbinder farven, duften og smage med en gin, der bør nydes som en sommerdrink, men så længe behøver du altså ikke at vente, med at nyde en lækkerbisken af en drink. Den serveres ofte med tonicvand, is og en tilhørende rød garnish, som komplementerer den specifikke gin på bedste vis. Med sin forfriskende smag er pink gin blevet et mere og mere populært valg, ligesom almindelig gin, hvor den specielt gør sig godt som en sommerdrink eller i drinks og cocktails.

Pink gin er også et populært valg til fester, hvor farven straks vækker opsigt hos gæsterne. Derudover er det også et oplagt gavevalg, hvad end det er som værtsgave, morsdagsgave eller til en anden helt speciel person i dit liv.

Så hvis du vil løsne op, nyde eller dele en farverig drink samt få en unik gin-oplevelse, så giv den et skud! Du vil ikke fortryde det og selv på de kolde vinterdage kan du pludselig drømme dig tilbage til sommeren med et friskt pust af eksempelvis hindbær eller jordbær. Skål.