Viser alle 6 resultater

Tanqueray Gin er en af de mest ikoniske gin-mærker i verden. Den blev først produceret i 1830 af Charles Tanqueray i London, og siden da er den blevet kendt for sin unikke smag, kvalitet og karakteristiske grønne farve, som går igen på flere af deres varianter, som er kommet til sidenhen. Den originale Tanqueray London Dry Gin er destilleret fire gange, hvilket giver den en blød og delikat smag.

Den originale gin er lavet med en blanding af fire, i gin-verdenen, klassiske ingredienser: enebær, korianderfrø, angelikarod og lakridsrod. Disse ingredienser giver den karakteristiske smag, som er både kompleks og velafbalanceret.

Tanqueray gin er kendt for sin kvalitet og er en favorit blandt gin-entusiaster. Det er også en populær ingrediens i mange klassiske cocktails, herunder gin og tonic, Martini eller den nymoderne Gin Hass.

Hvis du er på udkig efter en gin, der vil imponere dine gæster eller bare ønsker at nyde en drink på egen hånd, så er Tanqueray gin et fremragende valg. Det er en gin med en lang historie og et godt ry, som vil give dig en autentisk smagsoplevelse.

Når du køber Tanqueray, kan du være sikker på, at du får en kvalitetsdrink. Den originale London Dry Gin er blevet anerkendt ved flere lejligheder, og har vundet adskillige priser og udmærkelser.

I år 2000 kom Tanqueray No. Ten Gin – en gin Tanqueray selv kalder Ultra-Premium. Den er destilleret på masser af citrusfrugter, der giver en frisk smag hver gang. No. Ten skal løfte en tung arv, men med en skive frisk grapefrugt i din gin og tonic går du ikke helt galt i byen.

Selvom der er mange andre gin-mærker på markedet, fortsætter denne klassiker med at imponere gin-elskere over hele verden.

I en verden, hvor der er så mange forskellige gin-mærker at vælge imellem, skiller Tanqueray sig ud på grund af sin unikke smag og historie. Hvis du vil prøve en gin, der er elsket af gin-entusiaster og bartendere verden over, så er Tanqueray gin et godt valg.

Det er ikke for sjov at du finder Tanqueray Gin i supermarkeder og i barer verden over, det er nemlig én af de mest solgte gins i Verden!