Viser alle 14 resultater

Vi fører altid et bredt udvalg af gin gaveæsker og gin gaver i vores sortiment, så du kan forkæle gin-elskeren eller en du holder af med den perfekte gave. Hvad end du mangler gin gaveæsker til fødselsdage, mors dag, fars dag, runde fødselsdage eller noget helt femte, så byder vi gerne ind med vores bud hertil.

Gin gaveæsker kan sammensættes på mange måder, hvor fokusset naturligvis altid er på en skøn gin, men hvortil der også kan tilføjes tilbehør i form af tonics og barudstyr. Det være sig en jigger eller et gin glas, eller måske en god omgang garnish, som passer til både den valgte gin og tonic. Vi gør altid en dyd ud af at finde de helt rigtige gin gaveæsker. Vi udvælger gins ud fra popularitet eller forespørgsel og matcher dem op i mod de helt rigtige tonics og garnish. Det rigtige match findes på baggrund af de botanicals der er brugt i den specifikke gin. Både tonic og garnish kan gøre at din gin & tonic varierer meget i smag, derfor er det vigtigt at valget er rigtigt – det hjælper vi på vej med gaveæskerne.

Slutteligt er det selvfølgelig vigtigt at det hele er pakket pænt ind i en flot gaveæske. Gaveæskerne, der er udviklet og designet af destillerierne, går man aldrig helt galt i byen med. De matcher den specifikke gin til punkt og prikke og giver følelsen af gennemførthed.

Gin gaveæsker kan gives til en du ved elsker gin, men den kan også bruges til at overbevise de tvivlende som altid siger at det smager af gran, eller påstår at de ikke kan lide gin. Vi er overbeviste om, at der er en gin derude, som passer til den skare af folk også og vi hjælper mere end gerne med at overbevise dem med en af vores gaveæsker. Køb dine smagfulde gin gaver hos os og forkæl dig selv eller en du holder af.