Viser alle 5 resultater

Malfy Gin er en lækker italiensk gin, der er lavet af friske ingredienser fra Amalfikysten og findes i fire forskellige varianter. Malfy Gin bliver lavet på Torino Distillati i Moncalieri, Piemonte. Destilleriet er yderst anerkendt og kendt for produktionen af fine vine og spiritus. Alle fire varianter holder 41% alkohol og er udstyret med indgraveringen ”G.Q.D.I”. Sidstnævnte er et kvalitetsstempel, der står for Gin di Qualità Distillato in Italia – der er al sin enkelthed betyder “Kvalitets gin destilleret i Italien”.

Den originale udgave har vand fra Piemonte regionen, samt de klassiske enebær og citrus noter, mens de resterende tre gins har vægt på det friske og sommerlige. Malfy Gin Con Limone har fuld smæk på citrus. Her indgår lokale Amalfy citroner, som giver en fantastisk smag. Gin Rose indeholder, foruden håndplukkede enebær, masser af sicilianske- grapefrugter og citroner. Sidst men ikke mindst har vi Con Arancia, der er lavet med skaller fra sicilianske blodappelsiner samt almindelige appelsiner. Alle har de det til fælles, at de er lavet med skønne friske italienske ingredienser.

Med sin italienske friskhed, får den straks tankerne hen på sommeren, men fortvivl ej, Malfy Gin kan nydes året rundt. Servér den til dine venner eller gæster som en klassisk gin og tonic eller udforsk ginnen og lav friske drinks og cocktails, såsom Gin Hass eller i en Spritz udgave eksempelvis.

Gin er blevet vildt populært herhjemme og Malfy Gin er ingen undtagelse. Malfy Gin er en af de absolutte bestsellere og har i den grad været med til at skubbe populariteten omkring gin i den helt rigtige retning – nemlig op i vejret.

Én af de fire varianter rammer uden tvivl plet hos de fleste. Nyd de friske citroner, grapefrugter eller blodappelsiner og drøm dig til den italienske Amalfikyst.

Flaskerne fanger hurtigt ens opmærksomhed og symboliserer blandt andet middelhavet og de friske og velkendte citrusfrugter. Derfor er Malfy Gin en perfekt gaveide til enhver lejlighed.

Køb denne lækre italienske gin og nyd den unikke smag!