Viser alle 20 resultater

Gin er for tiden en af de klart mest populære valg, når det kommer til spiritus. Foruden det obligatoriske enebær, så kan en gin få tilsat et hav af smagsingredienser. Der vil derfor uden tvivl være en der passer til dine smagsløg. Gin anvendes traditionelt i såkaldte aperitif-drinks, såsom den klassiske Gin og Tonic, Dry Martini og Tom Collins. Gin stammer helt tilbage fra 1600-tallet, hvor alkohol kombineret med enebær blev brugt, som et middel mod smerter.

Hvad er gin?

Der er nogle helt specifikke krav før man kan kalde sin spiritus gin. Gin er nemlig spiritus, som indeholder enebær og som har en alkoholprocent på minimum 37,5%. Herudover kan man tilføje smagsnuancer, som kaldes botanicals. Det er blandt andet de udvalgte botanicals, som definerer smagen på en gin. Navnet gin stammer fra det franske ord geniévre, som betyder enebær.

Den bedste gin

Vil du gerne finde den bedste gin? Det kan være svært at vide, hvilken gin der er bedst. Vi kan heller ikke give dig svaret. Det skyldes, at det udelukkende er en smagssag. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, anbefaler vi at prøve en prisvindende gin. Vi har flere forskellige bud på en prisvindende gin, hvor vi blandt andet kan anbefale GINSTR, Elg Gin No. 1 og Glacier Gin.

Opskrifter på drinks

I dag er mange af de mest populære cocktails lavet med gin. Heriblandt er den mest populære drink med gin stadig klart Gin og Tonic, bedre kendt som GT. Den populære GT bliver dog udfordret af blandt andre Tom Collins og Gin Hass, som også ofte langes over disken på barer verden over. Du kan se ideer til drinksopskrifter.