GINSTR – Stuttgart Dry Gin

350,00 DKK

Ganske enkelt, verdens bedste gin til en Gin & Tonic. Ved International Wine and Spirit Competition (IWSC) i 2018 vandt GINSTR – Stuttgart Dry Gin prisen for den bedste gin til Gin & Tonic i verden. GINSTR har 46 forskellige botanicals og en alkoholprocent på 44. Prost.

På lager


 

★★★★★ på Trustpilot
✓ 1-2 dages leveringstid
✓ Fri fragt ved 499,95 DKK

Varenummer (SKU): 4260366765555 Kategorier: , ,

GINSTR – Stuttgart Dry Gin er en hyldest til den tyske by, Stuttgart. Stort set alt omhandler Stuttgart, hvor navnet rundes af med STR, hvilket er koden til Stuttgart Lufthavn. Numrene på tønderne er udskiftet med Stuttgart navne og GINSTR’s første batch blev selvfølgelig kaldt, Killesberg.

Ingredienserne er hentet i Stuttgart og nærtliggende områder. Citrusfrugter, enebær og rosmarin kommer fra egen dyrkning og fra lokale gartnerier. Alle botanicals der ikke gror i Stuttgart, hentes fra lokale folk – oftest på det lokale Markthalle Stuttgart.

Botanicals

Friske citrusvarianter, de fineste enebær, et snert af rosmarin, kardemomme og koriander, som det nødvendige krydderi. Derudover indeholder GINSTR lakrids, kaffir lime blade, appelsinblomst, hibiscusblomst og granatæblefrø – alt sammen til at blødgøre og give et hjerteligt touch. Alt i alt har 46 håndplukkede botanicals fundet vejen til GINSTR – Stuttgart Dry Gin.

GINSTR er 100% håndlavet med kun 711 flasker pr. batch. Lavet i eget destilleri på en familiegård, som Markus Escher’s, den ene af de to bag GINSTR, forældre ejer.

Alt fra valg af ingredienser, til destillering og nummerering, er en manuel process. Alt dette for, at have fuld kontrol og kunne holde den højest mulige kvalitet.

GINSTR – Verdens bedste gin 2018

Aldrig før var det lykkedes en tysk gin, at vinde et IWSC (International Wine & Spirit Company) “Gin & Tonic Trophy” i London. I November 2018 lykkedes det endelig og det endda blot 2 år efter at GINSTR blev til. GINSTR blev kåret til Verdens bedste gin til en Gin & Tonic. Den mest anerkendte pris i industrien, gik for første gang nogensinde til Tyskland.

Juryen bestod af 400 personer og der var mere end 600 forskellige brands fra 90 forskellige lande. Der var altså noget om snakken, da GINSTR løb med titlen foran de helt store spillere.

Ved samme lejlighed blev GINSTR tildelt ‘Best newcomer’ og blev stemplet med endnu en gylden pris, som værende ‘Outstanding’.

Mere hæder ved IWSC 2021

I 2021 modtog GINSTR endnu en guldmedalje ved IWSC i kategorien “Gin & Tonic”, hvilket blot understreger, hvor god en G&T du kan få ud af denne fabelagtige gin.

Markus Escher og Alexander Franke har skabt et sandt mesterværk!

3 facts om GINSTR

44

GINSTR indenholder 44% alkohol.

711

Flasker laves der pr. batch.

46

Forskellige botanicals.
https://www.youtube.com/watch?v=SvgsoLFxAE0

Priser og udmærkelser

Beviserne på at GINSTR er en verdensklasse gin.
GINSTR priser

Yderligere information

Mærke

GINSTR

Alkoholprocent

44%

Botanicals

46

Anbefalede tonics

Fever-Tree Indian Tonic, Fever-Tree Mediterranean Tonic

Anbefalede garnish

Citron, Grape frugt

Flaskestørrelse

500 ml

Flasker pr. kolli

6

Proptype

Plastik

Land

Tyskland