Viser alle 7 resultater

Alkoholfri gin er en innovativ idé, der er blevet meget populær i de senere år. Dette skyldes, at folk gerne vil kunne nyde en god Gin og Tonic uden at skulle bekymre sig om alkoholindholdet. Der er mange grunde til, at man måske ikke ønsker at drikke alkohol, såsom graviditet, at man har taget bilen, eller pga. en helt tredje grund ikke skal have alkohol indenbords på det givne tidspunkt. Alkoholfri gin er en god løsning for alle, der ønsker at nyde en god drink uden at gå på kompromis med smagen.

Alkoholfri gin smagen kommer nærmere og nærmere den rigtige gin smag, og der er ikke noget, man skal gøre anderledes, når man laver en drink med det. Man mixer alkoholfri gin på samme måde, som man ville gøre med en rigtig gin, og så tilsætter man en god tonic vand, f.eks. Fever-Tree, og toppes med en passende gin garnish. Så har man en alkoholfri drink eller mocktail, der smager fantastisk.

Større og større alkoholfrit udvalg

Udvalget af alkoholfri gin vokser stadig, og kvaliteten bliver bedre og bedre. Der er nu mange gode mærker at vælge imellem, heriblandt den danske GinISH, der har fået mange roser og priser både herhjemme og i udlandet. Så hvorfor ikke prøve en alkoholfri gin næste gang, du vil have en god drink uden alkohol?

Alkoholfri gin er en god mulighed for at nyde en drink med en god smag, samtidig med at man passer på sig selv og sin krop. Det er en stor fordel for alle, der ønsker at undgå alkohol, men stadig ønsker at nyde en god drink. Udvalget af alkoholfri gin er som sagt stødt stigende, og man kan være sikker på, at der er en, der passer til enhver smag og præference. Så næste gang du vil nyde en god drink, kan du overveje at vælge en alkoholfri udgave og opleve den fantastiske smag selv.

Alkoholfri gin og tonic

De alkoholfrie udgaver bliver bedre og bedre, men det vil selvfølgelig aldrig være 1:1 i smag. De senere år er de dog blevet langt bedre og er nu også et rigtig godt alternativ med super gode smage i.

Som skrevet længere oppe, er udgangspunktet for en alkoholfri G&T det samme som en ganske almindelig en af slagsen. Du finder en god tonic, der matcher de botanicals, som er i den alkoholfrie gin topper med garnish og vupti så har du din G&T. For at give den et ekstra pift af rigtig gin, kan der toppes med lidt enebær, på den måde får man endnu mere af den rigtige smag frem.

Måske du skal prøve en alkoholfri gin næste gang?