Viser alle 5 resultater

Historien om Le Tribute Gin

Le Tribute Gin er en unik spiritus, der udstråler elegance og finesse med sin fantastisk flotte flaske og ekstremt anderkendte smag. Bag denne fortryllende gin ligger en historie om dedikation og spansk passion for håndværket. Grundlagt af et team af eksperter inden for destillationskunsten, er Le Tribute skabt med det formål at levere en ekstraordinær smagsoplevelse, der hylder pionererne, processerne og arven, for at bruge nogle af deres egne ord.

Le Tribute er en familiedrevet destillerivirksomhed, der blev grundlagt i 1835 som MG Destilerías og har til huse i Barcelona, Spanien. Le Tribute laver ikke kun gin, men også en matchende tonicvand, Mezcal, lemonade samt ginger ale og ginger beer.

Le Tribute Gin Glas

For at fuldende oplevelsen af Le Tribute anbefales det at nyde denne forfriskende drik i det rette glas. Et elegant og veldesignet gin-glas vil ikke kun fremhæve aromaerne og smagsnuancerne, men også tilføre en ekstra dimension til din drinkoplevelse. Med et Le Tribute Gin glas kan du fordybe dig i smagen og nyde alle nuancerne af denne fortryllende spiritus, samtidig med at udtrykket er det helt rigtige. Glassene fåes i et såkaldt lowball og i et højt glas med stilk, hvor aromaerne virkelig kan komme rundt.

Se udvalget af alle vores ginglas.

Le Tribute Gin drinksopskrifter

Mulighederne er mange, og der er et væld af drinksopskrifter at udforske for at finde din foretrukne måde at nyde denne gin på. Fra klassiske gin & tonics til forfriskende gin-cocktails, kan den tilpasses enhver smag og lejlighed.

Hos Ginministeriet er vi måske lidt blåøjet og ser selvfølgelig kun én mulighed når det kommer til drinks med denne gin, nemlig den klassiske gin & tonic. Med deres helt egen Le Tribute Tonic er det nemt at lave en perfekt drink hver eneste gang. Smagen fra tonicvanden komplementerer ginnen helt fantastisk og toppet med en skive frisk appelsinskal eller appelsinskive går du aldrig galt i byen – husk masser af isterninger for ikke at holde drinken kold og den dermed ikke bliver vandet i smagen.

Klassisk Le Tribute Gin & Tonic:

50 ml Gin
Le Tribute Tonicvand
Skive af frisk Appelsinskal
Isterninger

Le Tribute er en vanvittig populær gin til trods for at det er en gin i den lidt dyrere ende. Smagen og oplevelsen gør dog op for prisen og derfor nyder rigtig mange denne fantastiske gin.