Viser alle 25 resultater

Dansk gin er, som traditionel gin, blevet en yderst populær vare – og det forstår vi godt! Antallet af dansk gin er stødt stigende og vi fornærmer formentlig ikke nogen når vi siger, at de alle har det til fælles, at de laver fortrinlig gin. Vi støtter naturligvis op om dansk gin og har samlet et godt udvalg til dig herunder. #vistøtterdanskgin

Er du vild med at købe lokalt? Hos Ginministeriet har du her muligheden. Vi har samlet en række af dansk gin til dig, som blandt andet indeholder botanicals, der stammer fra forskellige steder i Danmark. En med enebær fra Anholt, en anden med danske gulerødder. Du kan derfor blot vælge ud fra, hvilke botanicals du ønsker i din gin. Du kan læse om de forskellige, når du klikker ind på dem.

Dansk kvalitet

Efterspørgslen på dansk gin er stødt stigende. Det betyder også, at de danske gin producenter udvikler mere og mere gin. Det er bakket op af internationale priser, hvor blandt andet Elg Gin No. 1 er blevet anerkendt i stor grad. Kendt for vores danske destillatører er, at de er kvalitetsbevidste, grundige og nysgerrige. Det giver et grundlag for nytænkning af gin med gode smagsnuancer.

Prisvindende dansk gin

Vil du gerne have en prisvindende gin? I blandt vores udvalg af dansk gin, finder du et godt bud på en prisvindende gin. Vi har den danske Elg Gin No. 1 som har vundet mere end 8 priser. Du kan derfor roligt samle vennerne til en aften med gode drinks og ginsmagning, når du vælger Elg Gin No. 1. Så kan I selv være smagsdommere og vurdere om der er grundlag for de mange priser. Det mener vi klart, at der er.

Dansk gin er generelt meget anerkendt ude i den store verden og herhjemme bliver der hele tiden eksperimenteret med nye varianter, nye destillerier der popper frem og flere udmærkelser der kommer til. Vi er vilde med tendensen og glæder os til den danske gin rejse fortsætter.