GINSTR – Winter Gin

350,00 DKK

Din næse og smagsløg bringes straks mod de hyggelige vinterstunder med ingredienser som, mandariner, appelsiner, svesker, kanelstænger og kardemomme. GINSTR – Winter Gin er et sandt pletskud til vinterhalvåret!

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4260697020019 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Endelig er den her,

en ny skøn opskrift fra GINSTR.

Winter Gin er landet.

En ny skøn opskrift, fra de allerede så anerkendte drenge, Alexander og Markus fra tyske GINSTR er kommet. GINSTR – Winter Gin er flasken, der skal få dig igennem de kolde vintermåneder. Med skønne ingredienser, som mandariner, svesker og kardemomme, falder tankerne straks mod de hyggelige stunder som vintermånederne og i særdeleshed julen bringer.

GINSTR – Winter Gin er kun tilgængelig i den kolde årstid, hvor Alexander og Markus håndlaver hvert et batch, som kun tæller 711 flasker – præcis som den originale GINSTR – Stuttgart Dry Gin.

Botanicals

Med grundstenene godt og grundigt på plads fra den originale og internationalt anderkendte GINSTR – Stuttgart Dry Gin, er der til vinterudgaven tilføjet botanicals, som straks får næse og tanker mod de hyggelige stunder, som vinterhalvåret byder.

Mandariner, appelsiner, svesker, kanelstænger, kardemomme og mange flere af de bedste ingredienser bringer den perfekte vintersmag på plads.

Som med den Stuttgart Dry gin er mange botanicals også hemmeligholdte i denne vinterudgave, dog ikke vandet, som også her Cannstatt mineralvand.

Drinks med GINSTR – Winter Gin

Vores anbefaling er, at vinterudgaven nydes lige så iskold, som enhver anden gin & tonic. Tilføj en mild tonic vand, frisk appelsinsaft og en appelsinskive og kast dig så godt tilbage i de bløde gemakker og nyd hyggen.

Ønsker du at lege lidt mere med kreativiteten så gå på opdagelsen i en blanding med gløgg. Har du brug for mere inspiration så kig forbi vores side med drinksopskrifter.

GINSTR - Winter Gin

GINSTR Winter Tonic

1/3 GINSTR – Winter Gin
2/3 Tonic vand
1 strejf frisk appelsinsaft
1 appelsinskive
Isterninger

Yderligere information

Mærke

GINSTR

Alkoholprocent

44%

Botanicals

46

Anbefalede tonics

Fever-Tree Mediterranean Tonic

Anbefalede garnish

Appelsin, Appelsinskal

Flaskestørrelse

500 ml

Flasker pr. kolli

6

Proptype

Plastik

Land

Tyskland