Tilbud

GINSTR – Winter Gin

249,00 kr.

Din næse og smagsløg bringes straks mod de hyggelige vinterstunder med ingredienser som, mandariner, appelsiner, svesker, kanelstænger og kardemomme. GINSTR – Winter Gin er et sandt pletskud til vinterhalvåret!

På lager

✓ 1-3 dages leveringstid
✓ Fri fragt ved 599 DKK
✓ Afhent gratis i Odense

Varenummer (SKU): 4260697020019 Kategori: Tag: Brand:

Beskrivelse

Om GINSTR – Winter Gin

En ny skøn opskrift, fra de allerede så anerkendte drenge, Alexander og Markus fra tyske GINSTR er kommet. GINSTR – Winter Gin er flasken, der skal få dig igennem de kolde vintermåneder. Med skønne ingredienser, som mandariner, svesker og kardemomme, falder tankerne straks mod de hyggelige stunder som vintermånederne og i særdeleshed julen bringer.

GINSTR – Winter Gin er kun tilgængelig i den kolde årstid, hvor Alexander og Markus håndlaver hvert et batch, som kun tæller 711 flasker – præcis som den originale GINSTR – Stuttgart Dry Gin.

Botanicals

Med grundstenene godt og grundigt på plads fra den originale og internationalt anderkendte GINSTR – Stuttgart Dry Gin, er der til vinterudgaven tilføjet botanicals, som straks får næse og tanker mod de hyggelige stunder, som vinterhalvåret byder.

Mandariner, appelsiner, svesker, kanelstænger, kardemomme og mange flere af de bedste ingredienser bringer den perfekte vintersmag på plads.

Som med den Stuttgart Dry gin er mange botanicals også hemmeligholdte i denne vinterudgave, dog ikke vandet, som også her Cannstatt mineralvand.

Drinks med GINSTR – Winter Gin

Vores anbefaling er, at vinterudgaven nydes lige så iskold, som enhver anden gin & tonic. Tilføj en mild tonic vand, frisk appelsinsaft og en appelsinskive og kast dig så godt tilbage i de bløde gemakker og nyd hyggen.

Ønsker du at lege lidt mere med kreativiteten så gå på opdagelsen i en blanding med gløgg. Har du brug for mere inspiration så kig forbi vores side med drinksopskrifter.

Yderligere information

Mærke

GINSTR

Alkoholprocent

44%

Antal botanicals

46

Kendte botanicals

Appelsiner, Kanelstænger, Kardemomme, Mandariner, Svesker

Smagsnoter

Kanel, Mandarin

Anbefalede tonics

Fever-Tree Mediterranean Tonic

Anbefalede garnish

Appelsin, Appelsinskal

Flaskestørrelse

500 ml

Flasker pr. kolli

6

Proptype

Plastik

Land

Tyskland

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GINSTR – Winter Gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *