Circus Gin

DKK 399,95

Circus Gin er en dansk gin, der er udklækket i Kolding. Circus Gin er destilleret på traditionelle kobberkedler og har 13 botanicals i ‘bagagen’ og en alkoholprocent på 41,5.

På lager

Varenummer (SKU): 5704021620005 Kategorier: , ,

Circus Gin er en premium dansk gin. Circus Gin er destilleret på traditionel kopperkedel for, at kvalitet og smag fremstår så intens og god som muligt. Flasken er på 700 ml og holder en alkoholprocent på 41,5.

De dygtige folk bag, anbefaler en tør og neutral tonic vand, uden for meget smag. På den måde kommer de nøje udvalgte botanicals fra gin’en bedst til sin ret.

Circus Gin – Botanicals

Der er 13 forskellige ingredienser, hvoraf det kun er nogle af dem som vi kender til – lidt mystik har et Cirkus jo aldrig taget skade af. Af dem vi kender til, kan vi starte ud med den obligatoriske enebær. Derudover tæller ingredienserne, angelikarod, tørret appelsinskal, kanel og koriander.

Cirkusset er kommet til byen og det er så sandelig kommet for at blive. Faktisk findes der to varianter af det fantastiske cirkus, den originale og Circus Gin This Is Me.

Circus Gin

Den perfekte Circus Gin & Tonic

40 ml Gin
100 ml Tonic vand
Citronskal
4 blade citronmelisse
3-4 enebær
Isterninger

More than just a trend!
Come join the Circus.

Yderligere information

Mærke

Circus Gin

Alkoholprocent

41,5%

Botanicals

13

Anbefalede tonics

Fever-Tree Indian Tonic, Franklin & Sons Indian Tonic, Oh Deer Classic Tonic

Anbefalede garnish

Citron, Citronmelisse, Enebær

Flaskestørrelse

700 ml

Flasker pr. kolli

6

Proptype

Plastik

Land

Danmark