RIVO Sloe Gin

399,00 kr.

RIVO Sloe Gin er den første italienske Sloe Gin, som er lavet udelukkende på italienske slåen bær. Den er let og sød med frugt- og mandelnoter, der er afbalancerede og giver en rund, men delikat smag. Den holder 30% alkohol og kan nydes rent eller i cocktails.

På lager

✓ 1-3 dages leveringstid
✓ Fri fragt ved 599 DKK
✓ Afhent gratis i Odense

Varenummer (SKU): 8056098560010 Kategori: Tag: Brand:

Beskrivelse

Om RIVO Sloe Gin

Udspringeren af den originale, Rivo Gin, er naturligvis denne skønne RIVO Sloe Gin. En gin der kun produceres én gang årligt og i et begrænset antal.

RIVO Gin er et familieforetagende, hvor mor og sønnen, Marco, plukker ingredienserne sammen med venner og familie i området omkring Comosøen.

RIVO Sloe Gin er en gin med italiensk passion og finesse. En gin med de bedste, og naturligvis håndplukkede, ingredienser fra bredderne omkring det utroligt smukke område ved Comosøen i det nordlige Italien.

En let, rund og sød gin med frugt og mandelnoter. God til risalamande eller i et mix med en lækker Lemon Tonic.

Botanicals

Fra RIVO Gin er der 12 forskellige ingredienser, som udgør basen hertil. Citronmelisse, smalbladet timian, bibernelle og vintersar plukkes alle i området omkring Comosøen. Derudover har den originale udgave også de mere velkendte gin-ingredienser: enebær, korianderfrø, kardemomme og angelikarod. De resterende 4 er hemmeligholdt af RIVO.

Én gang om året, når frosten falder over norditalien, drager familien Rivolta ud for at samle slåen bær – den 13. og vigtigste ingrediens i denne gin. Når frosten rammer bærerne kommer sødmen frem i dem.

Slåen bærerne blandes sammen med resten af ingredienserne og her ligger de i flere måneder, hvorfra den røde farve og den fyldige smag kommer frem.

Yderligere information

Mærke

RIVO Gin

Alkoholprocent

30%

Botanicals

Ukendt

Anbefalede tonics

Fever-Tree Mediterranean Tonic

Anbefalede garnish

Appelsin, Appelsinskal

Flaskestørrelse

500 ml

Flasker pr. kolli

6

Proptype

Plastik

Land

Italien

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RIVO Sloe Gin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *