The Illusionist Gin

Original price was: 369,00 kr..Current price is: 339,00 kr..

The Illusionist Gin indeholder 16 forskellige botanicals. Den måske mest interessante af dem er en blomst fra fjernøsten der tilføjes under destilleringen og giver The Illusionist Gin sin velkendte blå farve – en farve der skifter ved tilføjelse af tonic vand.

🔴 Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4260642250010 Kategorier: ,

Beskrivelse

The Illusionist Gin er en ufiltreret økologisk gin, som indeholder de bedste botanicals af højeste kvalitet. En gin der er destilleret på et hjemmebygget destilleringsapparat i den sydtyske by, München, hvor de selv beskriver deres gin med 3 ord: floral, frugtig og uventet. Hvad angår det frugtige, så er der skønne noter af citron og appelsin, hvilket også er de 2 forskellige garnish, som både vi og de anbefaler. Derudover er der smagsnoter af enebær, muskatblomme og lakrids.

Historien om denne gin går tilbage til 2015, hvor Tim og Max satte sig for, at skabe en floral og frugtig gin med et “twist”. Det har de i sandhed fået gjort og i dag er The Illusionist Gin elsket af rigtig mange verden over.

Farveskiftende gin

Foruden sin fremrangende smag, er Illusionist Gin også kendt for at skifte farve. Den flotte blå farve kommer fra en blomst fra fjernøsten, som tilføjes under destilleringen. Tilføjer du tilpas med tonic vand, så ser du farveskiftet, som vist på billederne herover. Skål!

The Illusionist Gin

The Illusionist Dry Gin & Tonic

4 cl Illusionist Gin
12 cl Fever-Tree Indian Tonic
Appelsin
Isterninger

Yderligere information

Mærke

The Illusionist Gin

Alkoholprocent

45%

Antal botanicals

16

Anbefalede tonics

Fever-Tree Indian Tonic

Anbefalede garnish

Appelsin, Citron

Flaskestørrelse

500 ml

Flasker pr. kolli

12

Proptype

Plastik

Land

Tyskland

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.