Glacier Gin

1 kundeanmeldelse

399,00 kr.

Håndlavet islandsk gin der er skabt på noget af det reneste vand i verden. Glacier Gin indeholder 5 botanicals, enebær, bergamot, citronskal, koriander frø og mælkebøtte.

🔴 Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5694110065452 Kategorier: ,

Beskrivelse

Om Glacier Gin

Historien går tilbage til 2018, hvor to islandske venner, Fannar og Halli, besluttede at lave en gin inspireret af de smukke islandske gletsjere. Efter et hav af eksperimenter blev Glacier Gin til ved hjælp af 5 botanicals.

Tidligt i processen fik Glacier Gin hjælp fra et kendt lokalt ansigt. Rúrik Gíslason (tidl. fodboldspiller), som er en gammel ven af Fannar og Halli, tiltrådte teamet efter at have repræsenteret Island ved EM i 2018. Rúrik der også et kendt ansigt i Danmark, hvor han har spillet fodbold i Viborg, OB og FC København, fungerer nu, som ansigtet udadtil samtidig med at han er medejer af foretagendet.

Den islandske gin er lavet med specielt udvalgte ingredienser for at opnå en høj kvalitet og en lækker smag. Hver smagsnuance har et særligt formål i Glacier Gin. Du får derfor her en gin i høj kvalitet, som smager virkelig godt. Ginnen er lavet på islandsk vand, som er noget af det mest rene vand der findes i verden. Vandet er blevet filtreret gennem lava de sidste århundreder.

Botanicals

Du får her en gin med 5 nøje udvalgte smagsnuancer. Der er selvsagt enebær i Glacier Gin. Det er netop disse, som giver den kendte gin smag. Derudover er der tilføjet bergamot, citronskal, koriander frø og mælkebøtte. Bergamot giver en friskhed til ginnen, imens koriander frøene tilføjer lidt krydderi. Citronskallen repræsenterer de solrige sommernætter på Island ligesom mælkebøtten som gror på gletsjerne om sommeren på Island. Sammensætningen af de fem ingredienser giver en rigtig god gin.

Prisvindende gin

Glacier Gin har vundet flere awards, som er bevis på, at du her får en gin af kvalitet. Den har vundet guld i China Wine and Spirit Awards i 2019, sølv og guld i Asia International Spirits Awards 2019. Du kan dermed regne med at få en gin, som skiller sig ud med de islandske vand, men samtidig har kendetegnene fra en klassisk gin.

Find flere prisvindende gin.

Glacier Gin i din drink

Gin er noget af det, som er blevet populært i mange drinks. Specielt Gin & Tonic, bedre kendt som GT, er blevet en særdeles populær drink. Hvis du gerne vil have en lækker oplevelse med din GT drink, så kan du her få inspiration til din næste drink. Vores anbefaling på en opskrift på med denne gode gin er:

  • 4 cl Glacier Gin
  • 10 cl Fever-Tree Indian Tonic eller Fever-Tree Mediterranean Tonic
  • Masser af is
  • Citron eller lime

Se flere nemme drinksopskrifter.

Det islandske vand er blandt det reneste i verden. Roligt filtreret gennem lava i århundreder og nu grundstenen i en fantastisk gin.

Priser og udmærkelser

Glacier Gin er en prisvindende gin der har høster flere priser.
Glacier Gin priser

Yderligere information

Mærke

Glacier Gin

Alkoholprocent

44%

Antal botanicals

5

Kendte botanicals

Bergamot, Citronskal, Enebær, Koriander frø, Mælkebøtte

Smagsnoter

Citrus

Anbefalede tonics

Fever-Tree Indian Tonic, Fever-Tree Mediterranean Tonic

Anbefalede garnish

Citron, Lime

Flaskestørrelse

700 ml

Flasker pr. kolli

12

Proptype

Skruelåg

Land

Island

5.00
Based on 1 review

  1. 10’eren

    Mega ren og frisk. Når man har brug for en helt clean GT 👌🏽

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.