Viser alle 4 resultater

Shake-It Mixer er en af de mest populære mixer brands i Danmark, og det er ikke uden grund. Med deres brede udvalg af smagsvarianter og kvalitetsingredienser er Shake-It mixere den perfekte løsning til alle dine drinkbehov.

Deres mixere er skabt til at give dig den perfekte blanding af smag og konsistens, uanset om du er professionel bartender eller blot en cocktail-entusiast, der skal lave lækre drinks derhjemme. Vi tilbyder en lang række forskellige smagsvarianter fra deres store sortiment. Med den klassiske Sugar Can, der får din sødme fra sukkerrør, kan du lave Irish Coffee, Mojitos eller bruge den som grundelement i en Daiquiry. Deres Mixer Lime lader dig lave skønne Gin Gimlet eller Moscow Mule, mens deres alternativ til Mango siruppen er det perfekte valg i en Gin Hass.

Hos Shake-It er kvaliteten i top og deres ingredienser er afgørende for den endelige smagsoplevelse, og derfor bruger de kun de bedste råvarer i deres mixere. I deres mixere bruger de kun naturlige farver og smagsstoffer. Fik vi nævnt at Shake-It er et dansk brand – whats not to like?

Deres mixere er også lette at bruge for dig, uanset om du er vant til at lave drinks og cocktails eller ej. Du skal blot tilføje din foretrukne spiritus, vi anbefaler selvfølgelig gin, masser af isterninger og mixer i en shaker, ryste godt og hælde op i et glas. Det er nemt og enkelt at lave en professionel drink med Shake-It og alle deres varianter tilføjer en skøn smag.

Med Shake-It kan du stole på, at du får et produkt af høj kvalitet, som dine venner og gæster vil elske. Så hvis du leder efter en kvalitets mixer til at imødekomme dine egne eller dine gæsters drinkbehov, så er Shake-It det perfekte valg. Kontakt os i dag for mere information om vores produkter eller tag et kig på vores drinksopskrifter og lad dig inspirere til din næste drink eller cocktails med gin.