Anholt Gin

349,00 kr.

Med sine håndplukkede enebær, det absurd rene vand fra skønne Anholt og kun 4 forskellige botanicals er Anholt Gin en klassisk gin, som rigtig mange kan lide det. Mindre pris, mere gin!

🟡 Fjernlager (5-7 dages leveringstid)

✓ 1-3 dages leveringstid på lagervarer
✓ 5-7 dages leveringstid fra fjernlager
✓ Personlig kundeservice
✓ Fri fragt ved 599 DKK
✓ Afhent gratis i Odense C

Varenummer (SKU): 5700002180308 Kategorier: , , Brand:

Beskrivelse

Om Anholt Gin

Anholt Gin er en helt særlig gin blandt udvalget af dansk gin. Du kan smage enebærrene, som bliver plukket på den lille ø Anholt, hvor navnet kommet af. Ginnen er derudover lavet på vand fra Anholts ørken, som giver en rund og blød smag. Det giver en rustik og ren smag af gin, når det er bedst. Med Anholt Gin får du en gin af høj dansk kvalitet, hvor de unikke og håndplukkede enebær virkelig gør underværker.

Gin og Tonic

Er du vild med gin og tonic? Brug Anholt Gin sammen med din foretrukne tonic eller vores anbefalede Fever-Tree Mediterranean Tonic. Vores anbefaling til en G&T med denne klassiske danske gin er:

  • 4 cl Anholt Gin
  • 10 cl Fever-Tree Mediterranean Tonic
  • Masser af is
  • En skive lime

Så er den klar til servering!

Du kan selvfølgelig også bruge ginnen til andre drinks end G&T. Med sin enkle og rustikke form er den også særdeles velegnet til eksempelvis martini eller negroni.

Botanicals

Den rene Anholt Gin er lavet med få specielt udvalgte botanicals. Med deres ordsprog “mindre pis, mere gin” har de valgt ikke at tilføje mange andre botanicals, som giver andre smagsnuancer. De holder det rent med de specielle enebær og med få udvalgte botanicals. Udover enebær og Anholt vand består ginnen af citronskal, koriander og kvanrod. Den bliver destilleret på Nordisk Brænderi.

Historien bag Anholt Gin

Bag den rustikke gin hører en sjov historie. Anholt Gin kom nemlig til efter de to gode venner, musiker Thøger Dixgaard og Jakob Kjærgaard, havde spillet koncert på Anholt og kom til at tale om de lækre enebær på øen. De deler begge den samme passion – gin. De fik derfor en ide om at bruge de friske enebær direkte i destillatet, hvor man ellers ofte bruger tørrede enebær fra udlandet. Med denne gin får du derfor en gin lavet på friske danske enebær i høj kvalitet. Det er med til at gøre den til en af de absolut bedste danske gins på markedet.

Ginnen blev straks en stor succes og der blev derfor lavet en årlig plukkeuge, hvor alle kunne komme og hjælpe til med at plukke enebær.

Du kan finde en isspand, cocktail shaker og andet tilbehør lige her.

Yderligere information

Mærke

Anholt Gin

Alkoholprocent

45,3%

Antal botanicals

4

Anbefalede tonics

Fever-Tree Mediterranean Tonic

Anbefalede garnish

Citron, Lime

Flaskestørrelse

500 ml

Flasker pr. kolli

6

Proptype

Plastik

Land

Danmark

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.